یکی از مزایای اصلی فنون آموزشی، توانایی آن در شخصی سازی تجربیات یادگیری است. با استفاده از اطلاعات و تجزیه و تحلیل، ابزارهای تکنیکهای آموزشی میتوانند با نیازها و تواناییهای دانشآموزان منطبق شوند و یک محتوای سفارشی سازی شده و بازخوردی را ارائه دهند که به آنها کمک میکند تا با سرعت خودشان پیشرفت کنند. این می تواند به ویژه برای دانش آموزانی که ناتوانی های یادگیری دارند یا کسانی که ممکن است در یک محیط درسی مشکل دارند مفید باشد.
فنون آموزشی همچنین ظرفیت گسترش دسترسی به آموزش را به ویژه در مناطق محروم یا دورافتاده دارد. به عنوان مثال، پلتفرمهای یادگیری آنلاین، میتوانند دانشآموزان را بدون توجه به مکانشان به منابع آموزشی با کیفیت و معلمان با تجربه متصل کنند. به طور مشابه، واقعیت مجازی و سایر فناوریهای همه جانبه میتوانند دانشآموزان را به صنوف درس مجازی و محیطهای آموزشی انتقال دهند و به آنها به تجربیات و فرصتهایی دسترسی دهند که ممکن است در زندگی واقعی امکانپذیر نباشد.
با این حال، فنون آموزشی بدون چالش نیست. یکی از نگرانیها، ظرفیت های فناوری برای ایجاد شکاف بین دانشآموزانی است که به منابع فنی آموزشی دسترسی دارند و آنهایی که دسترسی ندارند. این به عنوان «شکاف دیجیتال» شناخته میشود و میتواند به طور نامتناسبی به دانشآموزان جوامع محروم یا حاشیهنشین تأثیر بگذارد. حصول اطمینان از دسترسی همه دانش آموزان به منابع فنی آموزشی برای تضمین مساوات در آموزش بسیار مهم است.
چالش دیگر نیاز به توسعه حرفه ای دوامدار برای معلمان، برای ادغام موثر تکنیک های آموزشی در صنوف درسی است. بسیاری از معلمان ممکن است مهارت یا دانش لازم را برای استفاده مؤثر از ابزارهای فنی و آموزشی نداشته باشند، و این می تواند مانع توانایی آنها برای گنجانیدن شیوه های موثر آموزشی شود. حمایت از معلمان با فرصتها و منابع توسعه حرفهای میتواند به استفاده از تکنیکهای آموزشی با حداکثر ظرفیت خود در صنف درسی کمک کند.
به طور کلی، فنون آموزشی این ظرفیت را دارد که روش های آموزش و یادگیری ما را تغییر دهد. با استفاده از قدرت فناوری، میتوانیم تجربیات یادگیری شخصی سازی شده، جذابتر و در دسترستری برای دانشآموزان ایجاد کنیم. با این حال، پرداختن به چالشهای شکاف دیجیتالی و توسعه حرفهای معلمان برای اطمینان از استفاده عادلانه و مؤثر از فنون آموزشی مهم است